Winkels

De Kachel Winkels

De Kachelwinkel is een jonge, dynamische, voorraadhoudende groothandel voor alle artikelen op het gebied van kachels, rookgasafvoermaterialen en ventilatiesystemen. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar leveren onze artikelen door heel Nederland. Voor advies zijn wij tijdens kantoortijden te bereiken via: 035-7200948  of [email protected].

Nuovo Haarden

Over ons met bijna 30 jaar ervaring in het bouwen voor zowel particulier als projectmatig, van alle soorten type haarden, gas en hout gestookt. Van en voor de meest gerenommeerde fabrikanten in haarden en kachels. Gespecialiseerd in het plaatsen van natuursteen schouwen van modern tot antiek. Heeft u zelf een ontwerp/foto van de schouw? Geen probleem, wij kunnen elk gewenst model altijd reproduceren in de standaard steensoorten. En op verzoek ook meestal in de meest exclusieve steensoorten. Wij kunnen ook het totaal concept van a- tot -z voor u verzorgen. En ook voor opstellingen waarbij de haard geïntegreerd wordt in bijv. een design kastenmeubel. Wij streven ernaar, alle wensen van de klant te mogen realiseren met een 100% tevredenheidsgarantie. 

Stokertje

Welkom bij `t Stokertje kachelbedrijven met vestigingen in Drenthe, Overijssel, Friesland & Gelderland. Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of mooie schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd! U kunt bij ons terecht voor houtkachels en gaskachels of gashaard van meer dan 100 topmerken, waarvan de nieuwste modellen altijd in onze sfeervolle showrooms zijn te bewonderen. Ook antieke en gebruikte haarden zijn bij ons te vinden, of gewoon een goede tweedehands, met garantie natuurlijk ! In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan er velen brandend zijn te zien. Bovendien zijn de meeste modellen veelal direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel van uw nieuwe houtkachel, gaskachel of kunt genieten.